Aangepast zoeken

maandag 5 december 2016

Bejaarde man (85) voor de tweede keer overvallen in woning Rotterdam

Rotterdam - De politie zoekt getuigen van een gewelddadige overval van zondagavond 4 december aan de Gouvernestraat waarbij een 85-jarige bewoner gewond raakte aan zijn hoofd.

Rond 18.30 uur werd er aangebeld bij de woning. De man deed open omdat hij op thuiszorg zat te wachten. Twee jongemannen, donker gekleed, zette een voet tussen de deur en drongen zijn huis binnen. Daarbij kwam de man ten val. Hij raakte gewond aan zijn hoofd. De daders gingen er vandoor met zijn portemonnee, geld en telefoon en lieten de bewoner gewond achter.

Niet de eerste keer

Op 27 juli jl. is de man ook al overvallen. Ook toen drongen twee mannen, donker gekleed, zijn woning binnen. Die daders zijn licht getint en tussen de 20 en 30 jaar oud. De ene man was langer dan de andere man en één van de mannen droeg een pet. Politie onderzoekt of er een verband is tussen de twee overvallen. Sporen worden veiliggesteld en agenten houden een buurtonderzoek.

Informatie?

Wie heeft zondagavond 4 december rond 18.30 uur de mannen voor of na de overval gezien in de omgeving van de Gouvernestraat? Weet u wie de mannen zijn of heeft u andere informatie? Bel dan 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws