Aangepast zoeken

dinsdag 1 november 2016

Wintertijd Challenge Total Exercise Militairy Outdoor Fitness haalt € 11.452,- op voor Spieren voor Spieren!

Zoetermeer- Zondagnacht 30 oktober vond tussen 02.00 en 03.00 uur de WintertijdChallenge - Total Exercise Militairy Outdoor Fitness voor Spieren voor Spieren plaats op het terrein van SnowWorld Zoetermeer. Jody Simons, Dennis Eckhardt en Danielle van den Akker overhandigden namens Total Exercise een cheque ter waarde van € 11.452,- aan directeur Marjolein Bolhuis-Eijsvogel van Spieren voor Spieren en Spieren voor Spieren ambassadeur Joël Veltman en fysiotherapeut Jeroen Balk. 

Met 81 deelnemers is er een uur lang gefitnesst, "bootcampen" met een militair tintje. De workout werd verzorgd door militairen en oud-militairen onder leiding van Total Exercise, specialist in Obstacle Cours Running, na een warming-up verzorgd door Lars Schuijling van SnowWorld Healthclub. Beelden van de workout zijn onder andere te zien in de live vlog van Curt Fortin, o.a. bekend van Hoela Hoep, Voetbalvrouwen en Omroep West. De mooie opbrengst is door sponsoren en donateurs van de deelnemers bij elkaar gebracht.

Total Exercise dankt alle sponsoren, vrijwilligers, donateurs en deelnemers voor hun bijdrage aan deze Wintertijd Challenge en kijkt graag vooruit naar de editie in 2017. 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws