Aangepast zoeken

woensdag 9 november 2016

Twee jongens beroofd in Den Haag

Den Haag - Twee minderjarige jongens zijn zaterdagochtend 29 oktober rond 00.30 uur op de Duinweg het slachtoffer geworden van een straatroof. Het tweetal werd daar ter hoogte van het monument door twee mannen aangesproken en beroofd van hun mobiele telefoons. Daarna liepen de verdachten weg en werden de slachtoffers belaagd door een groep jongeren.

De groep die hen belaagde, bestond uit ongeveer tien tot twintig jongeren, voornamelijk jongens, van 17 tot 20 jaar oud. Wat de slachtoffers aaan hen opviel, was dat één van hen een rood vest met capuchon droeg en een donker stoppelbaardje had.

De slachtoffers omschreven de twee mannen die hen uiteindelijk beroofden als volgt:
Verdachte 1:
Man van ongeveer 1.87 meter lang met een lichtgetinte huid.Hij had een slank postuur en zwart rastahaar tot op de schouders. Hij droeg een donkere jas en donkere spijkerbroek.

Verdachte 2:
Man van ongeveer 1,73 lang met een blanke huid. Hij had een normaal postuur en droeg een donkere jas, een donker petje en had zijn capuchon over zijn hoofd.

Kunt u helpen?

De recherche van het district Den Haag West zoekt getuigen van deze straatroof en hebben daarbij de volgende vragen:

Heeft u of één van uw huisgenoten rond het tijdstip van de straatroof een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden, of die zich verdacht gedroegen in de omgeving? Kent u mensen die getuige zijn geweest van deze straatroof, of heeft u anderszins informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek, belt u dan met de districtsrecherche Den Haag West. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u denkt dat ze niet belangrijk zijn. U kunt de districtsrecherche bereiken op het telefoonnummer 0900-8844, of u kung een bericht sturen via de Facebookpagina van Politie Scheveningen. Als u anoniem wil blijven, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws