Aangepast zoeken

maandag 14 november 2016

Twee aanhoudingen na mishandeling scheidsrechter in Den Haag

Den Haag - Op een voetbalveld aan de Aagje Dekenlaan is een scheidsrechter mishandeld. Het gebeurde tijdens een voetbalwedstrijd op zondagmiddag 14 november. Twee verdachten werden aangehouden.

Een beslissing van de scheidsrechter leverde onenigheid met een speler op. Hierbij sloeg de 27-jarige Hagenaar de scheidsrechter zijn gezicht. De scheidsrechter floot direct de wedstrijd af en ging van het veld af, waarna een grensrechter verhaal kwam halen en ook hij, een man van 37 jaar uit Den Haag, de scheidsrechter mishandelde. De scheidsrechter verliet onder begeleiding van de politie het terrein van de voetbalvereniging. Agenten hielden de twee verdachten aan.

Ter plaatse werden meerdere getuigenverklaringen opgenomen. Op het politiebureau werden de twee verdachten verhoord. Het onderzoek van de politie is nog niet afgerond, zo moet er nog met een aantal getuigen gesproken worden. De twee verdachten werden na hun verhoor op zondag in vrijheid gesteld, maar blijven nog wel verdachten in deze zaak. De 31-jarige scheidsrechter raakte door de mishandelingen lichtgewond.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws