Aangepast zoeken

maandag 28 november 2016

Nieuwjaarsvoorstelling 2017

Volgens traditie luidt de gemeente het nieuwe jaar in met een Nieuwjaarsvoorstelling. Dit is de nieuwjaarswens van het gemeentebestuur aan de inwoners van Zoetermeer. Tijdens de Nieuwjaarsvoorstelling op dinsdag 10 januari 2017 nemen getalenteerde Zoetermeerders u mee op een muzikale rondreis.
Begeleid door het Orkest Collectief zorgen Zoetermeerse talenten voor een schitterende avond vol zang, dans en muziek. Alle acts hebben hun wortels in het gebouw van CKC & Partners. Vanuit dit bruisende centrum voor cultuur in Zoetermeer gaan we op pad door de Meerpolder, die 400 jaar bestaat. De regie van deze bijzondere avond is in handen van Storytellers.
Burgemeester Aptroot opent de feestelijke avond met zijn nieuwjaarstoespraak. Daarna volgt de voorstelling. Na de voorstelling bent u uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje te toosten op het nieuwe jaar.

Gratis entreekaarten

Voor het bijwonen van de Nieuwjaarsvoorstelling heeft u een entreekaart nodig. De uitgifte van deze kaarten is verdeeld over drie dagen, om zoveel mogelijk inwoners in staat te stellen een kaart te bemachtigen voor deze voorstelling. Per dag wordt een vast aantal entreekaarten en zwerfkaarten uitgegeven. Bij een zwerfkaart hebt u geen gegarandeerde plaats maar wordt bij aanvang van de voorstelling bekeken of er nog plaats voor u is. De afgelopen jaren is gebleken dat er plaatsen overblijven.

Een kaart bemachtigd, toch verhinderd?

Hebt u een entreekaart of een zwerfkaart en bent u verhinderd? Dan verzoeken wij u om uw kaart in te leveren bij de receptie in de publiekshal van het Stadhuis aan de Duitslandlaan 440. Andere inwoners kunnen dan van uw kaart gebruikmaken.

Nieuwjaarsreceptie

Na afloop van de voorstelling, rond 21.30 uur, kunt u met het gemeentebestuur in het theatercafé een toost op het nieuwe jaar uit brengen. De Nieuwjaarsreceptie duurt tot uiterlijk 23.00 uur. Voor het bijwonen van deze receptie hebt u geen entreekaart nodig.

Uitgifte entreekaarten Stadstheater

De gratis entreekaarten zijn verkrijgbaar in de foyer van het Stadstheater op:
  • woensdagmiddag 7 december, van 14.00 tot 16.00 uur
  • donderdagochtend 8 december, van 10.00 tot 12.00 uur
  • vrijdagavond 9 december, van 18.00 tot 19.30 uur
Vlak voor de uitgifte van de entreekaarten worden er volgnummers uitgereikt. Per persoon mag u maximaal twee kaarten afhalen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op=Op!

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws