Aangepast zoeken

dinsdag 15 november 2016

Man zwaar gewond na mishandeling in Den Haag

Den Haag - Een 19-jarige man uit Leiden werd zondag 30 oktober het slachtoffer van een zware mishandeling. Op de Aert van der Goesstraat kreeg hij een klap tegen zijn hoofd, waardoor hij zwaar gewond raakte. De politie zoekt getuigen.

De Leidenaar kwam omstreeks 02.00 uur met twee vrienden uit een bar aan de Aert van der Goesstraat. Aan de overkant van de straat stonden drie jongens. De jongens riepen iets naar een van de vrienden van het slachtoffer liep naar de overkant van de straat en vroeg wat er aan de hand was. Er kwam een groep van ongeveer 15 jongens en meisjes aanlopen en één van de jongens gaf de vriend van het slachtoffer uit het niets een klap tegen zijn hoofd. Hij raakte niet gewond.

Een meisje probeerde één en ander nog te sussen maar een aantal blanke jongens (leeftijd ongeveer 17-20 jaar) liep op het slachtoffer af en voordat de Leidenaar het wist kreeg hij van één van hen een klap op zijn oog. Door de klap viel hij tegen een auto aan. Zijn oog bloedde zo erg dat hij even niets meer kon zien.

In het ziekenhuis bleek dat de rechter oogkas van het slachtoffer gebroken was en dat er een oogzenuw beschadigd was. Het slachtoffer wordt daar binnenkort aan geopereerd.

De politie zoekt getuigen en informatie over deze zware mishandeling. Heeft u 30 oktober iets gezien of heeft u informatie, neem dan contact op met het VVC team van bureau Scheveningen via 0900-8844. Liever anoniem dan via M 0800-7000

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws