Aangepast zoeken

maandag 21 november 2016

Man beroofd van telefoon in Den Haag

Den Haag - In de Celsiusstraat werd een 20-jarige man uit Den Haag, zaterdag 19 november omstreeks 18.30 uur, door twee mannen van zijn mobiele telefoon beroofd. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer liep in de Celsiusstraat toen twee mannen op hem af kwamen lopen. Een van de mannen greep plotseling naar de telefoon van het slachtoffer. Hierop ontstond een handgemeen waarbij over en weer klappen werden uitgedeeld. Uiteindelijk kreeg het slachtoffer een flinke duw waarop de twee daders met de telefoon van het slachtoffer op de vlucht sloegen richting het Newtonplein. Er is in de omgeving nog uitgekeken naar de twee daders, maar zij werden niet meer aangetroffen.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat te maken kan hebben met deze straatroof. Mensen die zaterdagavond 19 november rond 18.30 uur iets opvallends hebben gezien in de Celsiusstraat of het Newtonplein worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Den Haag. Dit kan via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws