Aangepast zoeken

zondag 20 november 2016

Kom 'Gluren bij de Buren' op zondag 27 november in Zoetermeer

Altijd al willen gluren bij de buren? Zoetermeer maakt zich op voor de eerste editie van het huiskamerfestival 'Gluren bij de Buren'. 15 woonkamers worden omgetoverd tot een tijdelijk poppodium.

Optredens

De eerste editie van Gluren bij de Buren in Zoetermeer wordt georganiseerd in de wijken Centrum, Dorp, Buytenwegh, Meerzicht en Seghwaert. Op deze dag kan er gegluurd worden naar voornamelijk lokaal talent. Met maar liefst 45 optredens uiteenlopend van jazzmuziek tot een verhalenverteller is er voor ieder wat wils! Laat u op die zondag verassen door Zoetermeerse gastvrijheid en geniet van het mooie talent van de stad. Elke artiest speelt gedurende de dag drie voorstellingen van elk 30 minuten.

Doordat de deelnemende woonkamers op fietsafstand van elkaar liggen is het mogelijk om meerdere voorstellingen te bezoeken. De toegang voor Gluren bij de Buren is gratis.

Organisator Floravontuur is trots op de ruim 75 inwoners uit de stad die zich actief inzetten als gastheer, gastvrouw of als artiest. 'Dankzij hun enthousiasme en de hulp van onze partners en sponsoren hebben we het dit jaar kunnen realiseren, vertelt Jeffrey de Bake van Floravontuur'.

Tweede editie

Na elk optreden kunt u met een vrijwillige bijdrage helpen om Gluren bij de Buren ook volgend jaar weer mogelijk te maken. De tweede editie van Gluren bij de Buren in heel Zoetermeer zal plaatsvinden op zondag 2 april 2017. Wilt u ook meedoen als artiest of wilt u uw huiskamer beschikbaar stellen. Stuur dan een e-mail naar: info@promotiezoetermeer.nl.

Gluren bij de Buren wordt mogelijk gemaakt door gemeente Zoetermeer, Albert Heijn XL, KultLab en Floravontuur Promotie Zoetermeer.

Weten waar er allemaal gegluurd kan worden? Kijk op www.glurenbijdeburen.nl/zoetermeer voor het volledige programma.
Wanneer: zondag 27 november
Hoe laat: tussen 13.00 en 18.00 uur

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws