Aangepast zoeken

donderdag 10 november 2016

JOIN THE WOLF PACK, EVIL CREATION & KAJAL 18 november in JJ Music House

Is een nieuw initiatief van zanger/componist en frontman Roland Brons. De band is het vervolg  op Brons’ eerdere muzikale activiteiten met Romanza Brava, waar hij 5 jaar lang als leadzanger en gitarist met oud leden van Herman Brood´s Wild Romance (o.a. Lademacher, Hollestelle, Cooijmans, Englebert) zalen en festivals in binnen- en buitenland plat wist te spelen.
In 2016 richt Brons de power rockband Join the Wolf Pack op, een strakke energieke rockband met een ongekende live performance. Join the Wolf Pack brengt onder andere werk van Herman Brood, Foo Fighters, Di-rect, Go Back to the Zoo, Intwine, maar ook David Bowie, Neil Young en een aantal eigen composities in de geheel eigen power rock stijl van de band.
Ook nu heeft Brons weer een sterk collectief van ervaren muzikanten om zich heen verzameld.
Roland Brons: Lead vocals / guitar
Robbert-Paul Verkade: Lead guitar / backing vocals
Peter Smitskam: Bass guitar / backing vocals
Fabyan Visser: Drums
In de toekomst zal het aandeel eigen composities toenemen, maar met het huidige cover repertoire heeft de band voldoende te bieden om een avond stevige rock neer te zetten voor jong en oud. De optredens zijn begonnen en De Boerderij Zoetermeer had daarbij de primeur. Eind 2016 staat er een buitenlandse tour op het programma, waarbij de band onder andere Duitsland en België zal aandoen.
Meer Info JJ Music House

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws