Aangepast zoeken

vrijdag 18 november 2016

Getuigenoproep: Jongen beroofd van fiets en sieraden in Zoetermeer

Zoetermeer - Een 15-jarige jongen uit Zoetermeer werd woensdag 16 november aan de Mahlerrode met geweld beroofd van zijn fiets en sieraden. De districtsrecherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.
nieuw
De jongen fietste om 21:40 uur vanaf de Paul Scholtenrode naar de Muzieklaan. Op de Muzieklaan ter hoogte van het Symfoniepad zag hij twee jongens lopen. Plotseling kwamen de jongens op het slachtoffer afrennen, waarop ze het slachtoffer tot stoppen dwongen. Vervolgens namen ze het slachtoffer mee naar een steegje op de Mahlerrode. Daar werd hij met geweld beroofd van zijn sieraden en blauwe fiets, van het merk Gazelle. De twee verdachten fietsen weg in de richting van de Madernarode.

Het slachtoffer belde onmiddellijk de politie. Politieagenten stelden een onderzoek in de omgeving in, maar troffen de verdachten daar niet meer aan.

Signalementen

Verdachte 1:
- 17 √† 18 jaar
- 1.75 meter
- licht getint
- normaal postuur
- kleding: zwarte jas met capuchon, zwarte pet

Verdachte 2:
- 19 jaar
- 1.80 meter
- licht getint
- normaal postuur
- kleding: donkere gewatteerde jas met capuchon en bontkraag

Getuigen

De districtsrecherche Zoetermeer onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien van dit incident, bijvoorbeeld de daders of hun vluchtroute of heeft u iets anders te melden over dit voorval, neem dan contact op met de districtsrecherche Zoetermeer via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws