Aangepast zoeken

woensdag 30 november 2016

59-jarige vrouw slachtoffer van straatroof in Den Haag

Den Haag - Een 59-jarige vrouw die maandagavond met haar rollator over de Hengelolaan liep, werd beroofd door twee mannen. Een van de mannen trok haar tas van haar rollator. De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

De vrouw uit Den Haag liep vanaf de Dedemsvaartweg de Hengelolaan op. Ter hoogte van een brandgang, gelegen voorbij het pleintje met de winkels, zag zij twee onbekende mannen staan. Een van deze mannen haalde haar al lopend in en griste daarbij haar tas van haar rollator. Het slachtoffer zag de daders wegrennen door de brandgang richting de Zweeloostraat. Korte tijd later zag het slachtoffer een van de verdachten terug komen lopen en de bus pakken richting de Stede. Onmiddellijk belde zij de politie, die een onderzoek instelde in de omgeving. Hierbij werden de daders niet aangetroffen. 

Signalement

Verdachte 1:
- donker getinte man
- 30 jaar
- 1.85 meter lang
- mager postuur
Deze verdachte droeg een zwart, strak, kort model trainingsjack met capuchon, voorzien van een zilverkleurig logo op de rug, een donkere broek en witte sportschoenen. Verder droeg hij een lichtkleurige bril.

Verdachte 2:
- donker getinte man
- 20 jaar
- 1.60 meter lang
- mollig postuur
Deze verdachte droeg een zwart, strak, kort model trainingsjack met capuchon, voorzien van zilverkleurig logo op de rug, een donkere spijkerbroek en lichte schoenen. Verder had hij zwart kroeshaar.

Getuigen

De districtsrecherche Den-Haag Zuid-West onderzoekt de straatroof. Hebt u iets gezien van dit incident of heeft u iets anders te melden over dit voorval, neem dan contact op met de districtsrecherche Den-Haag Zuid-West via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws