Aangepast zoeken

woensdag 12 oktober 2016

Vrouw (43) slachtoffer van woningoverval in Rotterdam

Politieagent op de rugRotterdam - Dinsdagochtend, mogelijk rond 9.00 uur, vond aan de Bentincklaan in Rotterdam een woningoverval plaats. Een 43-jarige vrouw raakte daarbij lichtgewond. Twee verdachten zijn voortvluchtig.


Twee mannen belden mogelijk rond 9.00 uur aan bij de woning. Toen het slachtoffer open deed, werd ze naar binnen geduwd en vastgebonden. De verdachten doorzochten het pand langere tijd. Toen zij er rond 11.30 uur vandoor gingen, namen ze de vrouw mee en bonden haar vast in het portiek op de eerste verdieping. Voorbijgangers troffen haar daar aan. Omdat ze bij een worsteling enkele verwondingen had opgelopen, bracht een ambulance haar voor controle naar het ziekenhuis. Wat er is weggenomen uit het huis is nog niet bekend. De politie doet uitgebreid onderzoek.

Mensen die dinsdagochtend iets is opgevallen rond de Bentincklaan dat met deze zaak te maken kan hebben, of die andere informatie hebben over het incident, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via het onderstaande tipformulier

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws