Aangepast zoeken

dinsdag 25 oktober 2016

Viering Oktoberfest bij SV Oosterheem groot succes

Afgelopen vrijdagavond vierde SV Oosterheem het Oktoberfest. Het werd een gigantisch evenement en de dag ging bij de jongste voetbalclub van Zoetermeer de recordboeken in als drukste dag ooit in de historie van de inmiddels 16 jarige club.

7vs7 Toernooi met 16 teams

De avond begon met een gezellig en recreatief 7vs7 toernooi waaraan 16 teams deelnamen. De teams waren verdeeld in 4 poules van 4 teams, waar de winnaars van alle poules in de 2 halve finales streden om een felbegeerde plek in de finale. Grote winnaar van het toernooi was de zondag 2 van SV Oosterheem. De sportiviteitsprijs ging naar The Hague All Stars, een veteranen team van SV Loosduinen. Zij toonden zich zowel op het voetbalveld als ook daarbuiten ware reclame voor de voetbalsport.

Oktoberfest tot in de late uurtjes

Na het 7vs7 Toernooi kon het feest dan echt beginnen. In een bomvolle kantine en op een overvol terras zat de sfeer er al snel goed in. De drive in disco met de DJ’s Vinnie Green en Kale Mike maakte er een groot Duits volksfeest van. De voetjes gingen van de vloer, de pullen Duits bier waren niet aan te slepen en ook met de broodjes Duitse Curryworst zorgden ervoor dat ook de inwendige mens zeker niet tekort kwam. Het publiek ging zowel letterlijk als figuurlijk op de banken en het bleef tot in de late uurtjes onrustig in het Buytenpark.

Recordboeken

Het gigantische feest gaat bij SV Oosterheem de recordboeken in als drukste dag ooit in de historie van de club. Nog nooit eerder was het zo druk aan de Buytenparklaan 7a. Teken dat SV Oosterheem leeft als nooit te voren. Volgens vele aanwezige deze avond laat SV Oosterheem met een dag als deze zien dat het nog steeds de gezelligste vereniging van Zoetermeer is.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws