Aangepast zoeken

maandag 24 oktober 2016

Verdachte steekincident aangehouden in Den Haag

Den Haag - Agenten hielden zondag 23 oktober een 38-jarige Hagenaar aan als verdachte van een steekincident op de Stille Veerkade. Daarbij raakte een 36-jarige plaatsgenoot ernstig gewond.


Surveillerende agenten werden zondag omstreeks 16.30 uur aangesproken op de Amsterdamse Veerkade met de mededeling dat er op de Stille Veerkade iemand zou liggen die zojuist was neergestoken tijdens een vechtpartij. Ter plaatse troffen zij de zwaargewonde 36-jarige Hagenaar. De komst van het mobiel medisch team werd door ambulancepersoneel niet afgewacht, hij werd direct met grote spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Op aanwijzing van getuigen werd op de Wagenstraat de 38-jarige verdachte aangehouden, die onder het bloed zat. Ter plaatse werd een ruime afzetting gecreëerd, waarna forensische experts sporenonderzoek verrichten. De zaak is in onderzoek.

Beelden

De districtsrecherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Mensen die beelden hebben gemaakt die met het incident te maken hebben, worden met klem verzocht deze te delen met de recherche. De districtsrecherche Den Haag Centrum is bereikbaar via nummer 0900-88454. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws