Aangepast zoeken

zaterdag 22 oktober 2016

Steekincident met drie gewonden in Den Haag

Den Haag - Een melding van een vechtpartij tussen twee groepen in de nacht van zaterdag 22 oktober aan de Loosduinseweg bleek uiteindelijk te gaan om een incident waarbij drie personen werden gestoken. De politie hield in totaal vijf personen aan.

Om 02.00 uur kwam bij de politie de melding binnen van een vechtpartij op de Loosduinsekade ter hoogte van de Apeldoornselaan. Politieagenten troffen hier drie mannen aan, een 19-jarige man zonder vaste woon –of verblijfplaats, en twee inwoners van Den Haag van 21 en 31 jaar oud.

De 19-jarige en 21-jarige mannen bleken gewond te zijn en hadden steekwonden. Beiden werden vervoerd naar het ziekenhuis.


Onderzoek
Na het incident zou een klein model, witte auto zijn weggereden. Meerdere surveillance eenheden deden onderzoek in de omgeving naar de overige betrokkenen.


Kort hierna zagen agenten op de De La Reyweg een auto rijden die voldeed aan dit signalement. Bij controle bleken er twee mannen van 22 jaar en 24 jaar, beiden zonder vaste woon –of verblijfplaats, in de auto te zitten. De 22-jarige man bleek steekwonden te hebben. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Alle betrokkenen zijn aangehouden. Uit het rechercheonderzoek moet de aanleiding van het incident en hun rol daarin naar voren komen.

Tips? Bel de politie

Na het steekincident is een groep van 6 a 8 mannen weggelopen in de richting van de De La Reyweg. Deze mannen liepen zwalkend en waren onvast ter been. De politie wil graag achter de identiteit komen van deze mannen om hun betrokkenheid vast te kunnen stellen.

Heeft u iets gezien van dit incident of heeft u meer informatie hierover, dan kunt u contact opnemen met de districtsrecherche Den Haag West via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Ook als u camerabeelden heeft, hoort de recherche dat graag.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws