Aangepast zoeken

woensdag 12 oktober 2016

Politie zoekt getuigen van beroving in flat Jan Luykenlaan in Leiden

Leiden - Een 21-jarige vrouw werd woensdag 12 oktober rond 01.30 uur, in de kelder van een flat aan de Jan Luykenlaan, beroofd van haar portemonnee.

Het slachtoffer werd rond 01.30 uur bij een kelderbox plotseling van achteren door een onbekende man hardhandig vastgepakt en geslagen. Nadat de dader de portemonnee van de vrouw wist te pakken, ging hij er in onbekende richting vandoor.

Signalement

Het gaat om een man van ongeveer 19 tot 23 jaar oud met een normaal postuur. De man sprak Nederlands met een accent en hij droeg tijdens de beroving een witte sjaal en een korte dikke zwarte jas met capuchon. Verder droeg hij donkere handschoenen, een zwarte broek en was de kleding voorzien van rode accenten.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die woensdag 12 oktober rond 01.30 uur iets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Jan Luykenlaan wat mogelijk met de beroving te maken kan hebben. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws