Aangepast zoeken

woensdag 12 oktober 2016

Overlastgevende hotelgast valt agenten aan in Rotterdam

Rotterdam - Agenten die zondagochtend te hulp schoten in een hotel aan de Nieuwe Binnenweg omdat een hotelgast ruzie maakte met de portier en vernielingen pleegde aan het hotel, kregen vervolgens zelf bijna een kopstoot van de agressieve man uit Rosmalen.

Even na achten zondagochtend kreeg de politie een melding dat een onenigheid met klanten uit de hand liep in een hotel aan de Nieuwe Binnenweg. Een 23-jarige gast uit Rosmalen was door het hotelpersoneel aangesproken op het feit dat er meer mensen op de kamer sliepen dan ingecheckt en toegestaan. Ook wilde de man zonder ervoor te betalen met zijn vrouwelijke logees gebruik maken van het ontbijtbuffet. Vervolgens kreeg de man ruzie met de portier die hem hier op aansprak. De man die inmiddels met twee vrienden in de foyer stond, begon de boel te vernielen, onder andere door de computer van de balie te trekken. 

Kopstoot

Hotelpersoneel belde de politie voor hulp. Toegesnelde agenten vertelden de man dat hij was aangehouden voor vernieling. Toen zij de man in de boeien wilden slaan, verzette hij zich. Uiteindelijk moesten de agenten de man naar de grond werken om hem te kunnen boeien. Terwijl de agenten de man weer hielpen opstaan, probeerde de man een kopstoot uit te delen aan één van de agenten. Ook tijdens het vervoer naar het politiebureau en de insluiting bleef de man de agenten beledigen en zich verzetten. De man zit vast en krijgt in ieder geval een proces-verbaal voor vernieling, voor belediging en verzet tijdens aanhouding. 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws