Aangepast zoeken

maandag 3 oktober 2016

Ongeïnspireerd SV Oosterheem kansloos tegen Leiden

SV Oosterheem verloor afgelopen zaterdag voor de vijfde maal op rij. Thuis tegen Leiden bleven de Zoetermeerders kansloos en stond na 90 minuten de eindstand van 1-5 op het scorebord.

Voor Oosterheem maakte Wouter Stuurman via een kopbal de enige treffer. De wedstrijd was verder eenrichtingsverkeer waarbij Leiden duidelijk de betere ploeg was.  SV Oosterheem maakte verder een kansloze en ongeïnspireerde indruk. Het spelbeeld van de Zoetermeerders bestond uit het blind weg roeien van lange ballen naar voren direct in de voeten van de tegenstander.

Een zwaar teleurgestelde trainer Fred van Dokkum gaf na afloop van de wedstrijd aan dat zijn ploeg gewoonweg niet (wedstrijd)fit is. Afgelopen week kwamen er 4 spelers helemaal niet trainen, 5 komen maar 1 keer en 2 zijn lekker op vakantie. Leiden is natuurlijk wel een goede ploeg voor de 4e klasse, maar met deze instelling wordt het tegen elke tegenstander heel erg lastig.

Zaterdag speelt SV Oosterheem om 14.30uur op Sportpark Kerkehout uit bij SV Wassenaar. Wassenaar staat met 3 punten uit 4 wedstrijden op de 11eplek. SV Oosterheem staat met 0 uit 5 samen met WVC op de laatste plek.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws