Aangepast zoeken

woensdag 12 oktober 2016

Natuurorganisaties roepen provincie op kansen nieuwe Wet Natuurbescherming te benutten

Den Haag - De politie heeft woensdagmorgen 12 oktober een 22-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van het plegen van een diefstal uit een woning op donderdag 4 augustus jl.

Een aantal daders wist die donderdag uit het appartement aan de Oude Molstraat  binnen te komen en een kluis met sieraden weg te nemen. De politie heeft direct onderzoek gedaan naar de diefstal en heeft op dinsdag 13 september in het opsporingsprogramma ‘Team West’  van de regionale omroep een getuigenoproep gedaan en camerabeelden getoond. Getuigen herkenden op de beelden het voertuig van de verdachten en tipten de politie.

Deze informatie leidde woensdag naar een instap in twee woningen waar de verdachte mogelijk zou verblijven. Hij werd in één van de woningen, het Randveen, aangetroffen en aangehouden. De verdachte zit vast en wordt verder verhoord. Het onderzoek zal zich nu, met deze aanhouding, verder  richten op de overige verdachten. Getuigen die nog informatie hebben, maar dit nog niet met de politie hebben gedeeld wordt verzocht zich alsnog te melden via 0900 – 8844.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws