Aangepast zoeken

maandag 31 oktober 2016

Man aangehouden voor mishandeling op strand

Den Haag - De politie onderzoekt een mishandeling van een Hagenaar op zondag 30 oktober, rond 09.15 uur. Na een woordenwisseling werd hij op het strand mishandeld. De politie zoekt getuigen.

Een 46-jarige Hagenaar zwom in de zee, toen hij zag dat een hond, een bruine staffort of pitbull, over zijn kleding plaste. Toen hij de 37-jarige eigenaar van de hond op het strand aansprak, werd hij door hem mishandeld. De 37-jarige verdachte schopte en sloeg het slachtoffer tegen zijn borst en hoofd. Hierdoor raakte het gebit van de man beschadigd; hij brak twee tanden. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Toen politieagenten de inmiddels weggelopen verdachte aanspraken, vluchtte hij richting de Vuurbaakstraat. Na een korte achtervolging hield een agent hem aan. Op dinsdag 1 november wordt hij voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Oproep getuigen

Hoewel de politie al enkele getuigen over deze zaak heeft gesproken, komt ze graag in contact met meer mensen die informatie kunnen hebben.  Heeft u informatie over deze zaak? Neemt u dan contact op met de recherche in Scheveningen via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws