Aangepast zoeken

maandag 3 oktober 2016

Jongens bestolen van telefoons in Delft

Delft - De politie stelt een onderzoek in naar diefstal op zaterdag 1 oktober op de hoek Amazoneweg met de Derde Werelddreef. Omstreeks 22.00 uur werden daar twee vrienden, een 15-jarige uit Den Hoorn en een 19-jarige Rotterdammer, van hun mobiele telefoons bestolen.

De politie kreeg omstreeks 22.15 uur de melding van de diefstal. Een  jongen met een Noord-Afrikaansuiterlijk op een rode scooter had de twee vrienden achterna gezeten waarna ze op de hoek van de Amazoneweg met de Derde Werelddreef werden bestolen. De vrienden moesten hun mobieltjes, in totaal drie, afgeven en van één van hen werd ook een portemonnee weggenomen. De scooterrijder reed daarna weg in de richting van de Buitenhofdreef. Tijdens de diefstal werd ook een zilverkleurige auto, vermoedelijk een Audi, gezien die mogelijk betrokken was.

De politie heeft in de omgeving gezocht naar de verdachte, maar heeft hem niet meer aangetroffen. De politie doet verder onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

Signalement

Noord-Afrikaans accent
ongeveer 20 jaar
opgeschoren haar
ongeveer 1.78 m
mager postuur
zwart trainingspak van Real Madrid
een Gucci heuptasje
zwarte helm

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws