Aangepast zoeken

maandag 31 oktober 2016

Gewapende overval op snackbar aan Vijf Meiplein in Leiden

Leiden - Op zondag 30 oktober vond er rond 22.00 uur een gewapende overval plaats op een snackbar aan het Vijf Meiplein. De politie is op zoek naar getuigen.

Een man die zijn gezicht bedekt had met een bruine sjaal kwam rond 22.00 uur de zaak binnen. Onder bedreiging van een hamer moest het personeel geld uit de kassa halen. De dader is vervolgens weggerend in de richting van de rotonde op de kruising Vijf Meilaan met de Rooseveltstraat. Daarna is hij uit het zicht verdwenen.

De politie is direct een onderzoek gestart en heeft in de omgeving gezocht naar de dader. Hij werd niet meer aangetroffen.

Signalement

Het gaat om een licht getinte man, vermoedelijk tussen de 18 en 20 jaar oud. Hij is tussen 1.70 en 1.75 m lang en heeft een normaal postuur. Verder droeg hij een donkere jas zonder capuchon en had hij een bruine sjaal voor zijn gezicht.

Oproep getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval, of die mogelijk iets opvallende hebben gezien in de buurt, of meer informatie hebben over deze zaak die van belang kan zijn in het onderzoek. Heeft u  meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws