Aangepast zoeken

dinsdag 25 oktober 2016

Directeur Spieren voor Spieren aanwezig bij Wintertijd Challenge Total Exercise Militairy Outdoor Fitness in Zoetermeer

Zoetermeer- Aanstaande zaterdag op zondagnacht, 29 op 30 oktober vindt tussen 02.00 en 03.00 uur de Wintertijd Challenge - Total Exercise Militairy Outdoor Fitness voor Spieren voor Spieren plaats op het terrein van SnowWorld Zoetermeer. Een uur sporten als de zomer overgaat in de winter voor kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is dat zij kunnen sporten. Directeur van Spieren voor Spieren, Marjolein Bolhuis-Eijsvogel zal aanwezig zijn om de cheque met het opgehaalde bedrag in ontvangst te nemen. (Bij schrijven van dit bericht staat de teller op ruim € 5.400,-) 

Een uur lang heerlijk in de buitenlucht Fitnessen, "bootcampen" met een militair tintje. De workout wordt op het terrein van SnowWorld verzorgd door militairen en oud-militairen onder leiding van Total Exercise na een warming-up door Lars Schuijling van SnowWorld Healthclub. De workout is voor iedereen toegankelijk, zowel de geoefende buitensporter als de beginner kan meedoen. Met elkaar zetten we ons in voor kinderen met een spierziekte, waarvoor sporten niet vanzelfsprekend is.

De Total Exercise Militairy Outdoor Fitness wordt live gevlogd door Curt Fortin, o.a. bekend van Hoela Hoep, Voetbalvrouwen en Omroep West.

Stichting Spieren voor Spieren
Ieder kind met een spierziekte verdient spierkracht en dus spierballen. Om kinderen spierballen te kunnen geven, willen we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. We willen niet alleen de beste behandeling, maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte door kinder- en expertisecentra te realiseren en de ontwikkeling van hulpmiddelen die elke dag leefbaarder maken. Tot slot willen we blijdschap geven: bij kinderen met een spierziekte en hun families een lach op het gezicht toveren en ze even niet aan alle beperkingen laten denken. Onze missie is om alle spierziekten de wereld uit te helpen.

Gezonde spieren voor zieke spieren
Onder het motto ‘gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting. Bekende ambassadeurs van Spieren voor Spieren zijn o.a. Pieter van den Hoogenband, Truus en Louis van Gaal, Frank en Ronald de Boer. Zet net als hen ook je gezonde spieren in en help mee om spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen!

Total Exercise Militairy Outdoor Fitness en sponsoren
De Wintertijd Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door een groeiend aantal sponsoren:  voor de fysieke gesteldheid hebben we ondersteuning van een team van fysiotherapeuten van Tim Fysiotherapie.

Vlogger Curt Fortin sport mee en laat iedereen live mee kijken tijdens de work-out.
SnowWorld is onze locatiepartner

Jongerius Bakkerij en AH in Zoetermeer zorgen voor een kop soep en stokbrood voor iedere sporter, na de workout

Van Kessel Montage, Van Rhijn Bouw en BMN Bouwmaterialen ondersteunen de actie 
Foto's worden gemaakt door Laskoo.  Veiligheid Bij Evenementen verzorgt de inzet van de EHBO.

Doe ook mee en help kinderen met een spierziekte! Aanmelden kan nog steeds op de challenge kan via  https://www.wintertijdchallenge.nl/challenge/total-exercise-military-outdoor-fitness waarbij deze challenge op dit moment de op een na grootste opbrengst heeft van alle challenges in Nederland. Help mee dit bedrag nog mooier te maken en zet je in!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/TotalExercise  of via het Facebookevent:https://www.facebook.com/events/970933019720207 
​​​​​​

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws