Aangepast zoeken

dinsdag 18 oktober 2016

Diefstal uit slijterij Zoetermeer

Bij de diefstal van een fles drank uit een slijterij in winkelcentrum Noordhove in Zoetermeer op dinsdagmiddag 13 september, ontstond er een worsteling tussen de winkeleigenaar en de verdachte. De politie heeft de verdachte op beeld en zoekt zijn identiteit.

Omschrijving

De verdachte pakte die middag een fles whisky uit de display in de winkel en rende ermee naar buiten. De eigenaresse van de winkel zag de diefstal  en zette samen met haar man de achtervolging in. Hij achterhaalde de verdachte en pakte hem vast om hem aan de politie over te dragen. Er ontstond een worsteling waarbij het de verdachte lukte om zich te los te rukken en te vluchten. De fles whisky bleef achter.
De diefstal is vastgelegd op bewakingscamera. De verdachte droeg een mouwloos t-shirt met aan de voorzijde het getal 58.

Vragen

Kent of herkent u deze verdachte op beeld? Neem dan contact op met de recherche aan Bureau Zoetermeer via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Heeft u een tip over deze zaak?

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws