Aangepast zoeken

maandag 17 oktober 2016

Aanhouding na steekincident Bélvèderebos Zoetermeer

Zoetermeer - De politie hield zondag in de middag een 25-jarige man uit Zoetermeer aan die ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij een steekincident in een woning aan het Belvédèrebos. Een 52-jarige bewoonster werd daarbij in haar borst en been gestoken.
Agenten kregen zondag 16 oktober omstreeks 13.00 uur de melding dat er in een woning aan het Belvederebos iemand was neergestoken. Ter plaatse troffen zij het 52-jarige slachtoffer dat verklaarde dat zij gestoken was door een 25-jarig familielid, dat bij haar in de flat woonde. Na het steekincident was hij in onbekende richting vertrokken. Het slachtoffer werd opgevangen door de buren, die de hulpdiensten alarmeerden. Een traumahelikopter bracht het mobiel medisch team ter plaatse waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis werd vervoerd per ambulance.

Tegelijkertijd stelden agenten een grootscheepse zoekactie naar de verdachte in, waarbij ook de politiehelikopter werd ingezet. De verdachte werd uiteindelijk in het Westerpark aangetroffen en aangehouden. Hij zit vast voor verhoor en wordt woensdag 19 oktober voorgeleid aan een rechter-commissaris. 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws