Aangepast zoeken

donderdag 8 september 2016

VVD Zoetermeer helpt telefonerend Oosterheem

De VVD Zoetermeer heeft bij de grootste mobiele providers aandacht gevraagd voor het slechte bereik in Oosterheem. Uit onderzoek van de VVD blijkt dat het mobiele bereik in Oosterheem te wensen overlaat. Bovendien lijken de klachten van bewoners niet serieus te worden genomen  bij de providers.
“Vorige maand zijn wij een onderzoek gestart naar het mobiele bereik in Oosterheem. Hieruit is gebleken dat met name gebruikers van Vodafone, KPN en T-Mobile met structurele problemen kampen en zij worden telkens met een kluitje in het riet gestuurd . Daarom hebben wij contact opgenomen met deze drie providers. Het is hoog tijd dat de klachten van de Zoetermeerders serieus worden genomen.” Aldus Jan Iedema, fractievoorzitter van de VVD.
De liberalen vinden het belangrijk dat het mobiele netwerk in Zoetermeer goed werkt. Normaal gesproken is dat niet een onderwerp waar de politiek zich snel druk om maakt. Toch heeft de VVD na veel signalen besloten een meldpunt te starten. Met succes, meer dan 70 inwoners van Oosterheem vulden de enquête in. En nog eens dertig vonden hun weg via de VVD website en Facebook pagina.

Iedema: “Door de klachten te bundelen in een onderzoek wordt duidelijk dat providers meermaals erkennen dat het netwerk niet goed functioneert. Toch is er nog geen actie ondernomen.
  Wij hopen dat de providers zich snel willen inspannen voor een beter mobiel netwerk. Vodafone, T-mobile en KPN: Power to you  : maar ook graag in Oosterheem.”

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws