Aangepast zoeken

donderdag 22 september 2016

Verdachte meldt zich na uitzending Team West

Den Haag - Een 31 jarige man uit Den Haag meldde zichzelf op woensdag 21 september naar aanleiding van de getoonde beelden in de uitzending van Team West. Hij wordt verdacht van het betasten van een 30-jarige vrouw in een tram op 22 mei.

De vrouw was op zondagochtend 22 mei op weg naar haar werk in Den Haag. Ze stapte bij het Centraal Station in tram 9 en twee haltes verder kwam er een man achter haar zitten in een verder vrijwel lege tram. Hij begon in haar nek te hijgen en vervolgens betastte hij haar. Hij kneep ook in haar borst. De vrouw schrok hier enorm van en ging in paniek ergens anders zitten. Ze is niet naar de bestuurder gegaan maar is daarna uit de tram gestapt in de hoop dat hij haar niet achterna zou komen.

Nadat de vrouw aangifte deed, heeft de recherche de beschikking gekregen over de camerabeelden uit de tram. Deze beelden zijn dinsdag 20 september getoond in de uitzending Team West. Naar aanleiding van deze uitzending heeft de verdachte zichzelf gemeld bij een politiebureau.
(politie.nl)

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws