Aangepast zoeken

dinsdag 20 september 2016

Team West en Opsporing Verzocht

Den Haag - Regionaal opsporingsprogramma Team West brengt zeven zaken onder de aandacht waaronder een follow-up met nieuwe beelden rond de overval op de Esso in de Haagse Vreeswijkstraat. In Opsporing Verzocht zit een woninginbraak in de Haagse Calandkade die op 6 september in Team West al voor het voetlicht kwam.

Team West:
Babbeltruc | Den Haag

Op 8 juni heeft een babbeltruc bij een oudere bewoonster aan de Laan van Meerdervoort plaatsgevonden. Twee dames deden zich voor als medewerksters uit de zorg. Met de weggenomen pinpas is meerdere keren geld opgenomen. Met deze zaak komen nog vier andere zaken uit de maand juni overeen, waarbij de daders op dezelfde manier te werk gingen.


Vernieling auto’s | Den Haag
Op 24 juli hebben drie onbekende mannen achttien auto's vernield in de Van Boetzelaerlaan in Scheveningen. In juni zijn er vlakbij, in het Belgisch Park, ook auto’s vernield. Beide zaken zouden met elkaar te maken kunnen hebben.


Gestolen sieraden | Den Haag
Drie hangertjes voor aan een ketting, zogenoemde cameeën, zijn bij een opkoper in de Jan Hendrikstraat in Den Haag aangeboden. De cameetjes zijn mogelijk van diefstal afkomstig.


Overval Esso Vreeswijkstraat | Den Haag
Onder bedreiging van een mes overviel een man op woensdagochtend 7 september het Esso tankstation aan de Vreeswijkstraat in Den Haag. Om 10.30 uur waren er twee medewerkers in het tankstation toen de man binnenkwam. In de mouw van zijn jas verborg hij een mes. Onder bedreiging van het mes eiste hij het geld uit de kassa. Hij ging er meteen vandoor toen hij dit had gekregen. Dit item was vorig week ook in de uitzending. Nu zijn er nieuwe beelden beschikbaar.


Aanranding | Den Haag
Op zondag 22 mei heeft er in tram 9 een aanranding plaatsgevonden, waarbij een onbekende man een mevrouw in haar zij en borst heeft geknepen. De man stapte gelijktijdig met de vrouw in, bij het Centraal Station, en ging achter haar zitten. Direct na de aanranding is de vrouw bij de politie aangifte gaan doen.


Schoten op Vaillantlaan | Den Haag
Op 10 september is op de Vaillantlaan een groot aantal schoten gelost. In totaal zijn er elf hulzen aangetroffen. Getuigen zagen een man in de lucht schieten. Twee andere mannen leken bij hem te horen. Ze zouden in het Turks het een en ander hebben geschreeuwd. Helaas zijn er geen beelden in deze zaak.


Woninginbraak | Den Haag
Op 16 augustus, tussen 10.00 en 10.30 uur, heeft op de Veenkade in Den Haag een woninginbraak plaatsgevonden. In verband daarmee zoeken we een onbekende verdachte op een fiets.


Opsporing Verzocht:
Woninginbraak | Den Haag

Op 27 april heeft op de Calandkade in Den Haag een woninginbraak plaatsgevonden. Drie verdachten namen onder meer elektronica mee. Deze zaak is op 6 september in Team West aan de orde geweest.


Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Ook woensdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur wordt Team West nog een aantal keer herhaald.
Opsporing Verzocht: iedere dinsdag om 20.30 uur op NPO 1. Woensdag wordt het programma rond 11.40 uur herhaald via NPO 2.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws