Aangepast zoeken

maandag 19 september 2016

Politie onderzoekt straatroof in Den Haag

Den Haag - Twee nog onbekende jongens beroofden donderdag 15 september om 12.30 uur op de Albardastraat een vrouw van haar tas.

Het slachtoffer liep op het voetpad toen een scooter met daarop twee jongens haar inhaalde. Op het moment van passeren gaf een van de jongens de vrouw, 48 en afkomstig uit Den Haag, een harde duw. De verdachten wisten vervolgens de tas van de vrouw weg te nemen. Met de tas reden de jongens weg in de richting van de Walnootstraat. Mogelijk hebben de verdachten de vrouw gevolgd op het moment dat zij over de Groen van Prinstererlaan naar de Albardastraat liep. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Signalement

Van de verdachten is het volgende signalement bekend:
Twee jongens met flink gebruinde armen en benen. Een van de verdachten droeg een korte broek en een wit T-shirt met korte mouwen. Hij had donker achterover gekamd haar. De andere verdachte droeg een korte kaki kleurige broek met daar boven een witte tanktop. Hij had opgeschoren haar aan de zijkant. Beide verdachten droegen slippers.

Scooter

De scooter was voorzien van een blauwe kentekenplaat. Hij was wit/creme van kleur en was voorzien van een opvallend legergroen zadeldek.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze straatroof of heeft u informatie die voor de politie van belang is? Bel dan met de recherche van politiebureau Loosduinen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.
(politie.nl)

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws