Aangepast zoeken

zaterdag 10 september 2016

Nationale Sportweek: een week lang sporten en bewegen

Zet alvast in uw agenda: de Nationale Sportweek komt er weer aan! Van 17 tot en met 24 september vinden er bijzondere, leuke, spectaculaire en vooral actieve sportpromotieactiviteiten en -evenementen plaats. Het motto is 'Ik neem je mee'. Inwoners van Zoetermeer kunnen bij een groot aantal sportaanbieders een nieuwe of andere sport uitproberen. Kijk voor het volledige programma in de speciale Sportkrant die op 15 september als bijlage bij De Postiljon verschijnt.

De Nationale Sportweek wordt op zaterdag 17 september met een sportieve massadance op de Markt geopend. Dans mee met Wiedija Hoffmann en Clifton Veldwachter van Double U Dance, en met Mariëtte van Leeuwen, wethouder Sport, op het nummer 'Ik neem je mee' van Gers Pardoel, het thema van de sportweek. Deelnemers krijgen hiervoor een, nog wel even zelf op te blazen, strandbal.

Tot 17.00 uur is er een leuk programma met demonstraties op het podium en stands met verschillende sport- en cultuuraanbieders uit Zoetermeer. Bij de stand van de gemeente kunt u zich direct inschrijven voor een kennismakingscursus. Hier kunt u ook een kleine fittest doen. Op www.kennismakingscursus.nl komt u vast wel een sport- en/of cultuuractiviteit tegen die bij u past. Voor 65+'ers is er een speciaal aanbod.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws