Aangepast zoeken

donderdag 22 september 2016

Laffe straatrovers aangehouden door eerdere verkeersovertreding in Den Haag

Den Haag - Politieagenten hielden woensdag 21 september om 13.40 uur twee straatrovers aan. De jongens beroofden een 76-jarige Haagse van haar handtas.

Agenten kregen een melding dat op de Groot Hertoginnelaan twee jongens een vrouw van haar handtas beroofden. Politieagenten die een onderzoek instelden troffen op de plek van de straatroof een fiets aan die door een van de verdachten was achtergelaten. Een agent herkende de fiets van een controle die hij eerder die dag had gedaan. Twee jongens fietsten toen tegen het verkeer in waarna de agenten de jongens aanspraken en hun gegevens noteerden in hun boekje.

Aanhouding

Met de identiteit van de mogelijke verdachten op zak stelden agenten een onderzoek in. In de omgeving troffen zij de eerste verdachte, een 17-jarige Hagenaar, aan. Politieagenten die naar de woning van de tweede verdachte gingen troffen deze jongen, een 14-jarige Hagenaar, eveneens aan. De twee verdachten zitten vast en worden verhoord. De recherche onderzoekt de straatroof en zoekt getuigen. 

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze straatroof of heeft u andere informatie die voor de recherche van belang is? Bel dan met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844.
(politie.nl)

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws