Aangepast zoeken

vrijdag 30 september 2016

Getuigen straatroof gezocht Den Haag

Den Haag - De politie doet onderzoek naar een straatroof op donderdag 29 september op de Nieuwstraat. Een onbekende man beroofde omstreeks 21.45 uur een 18-jarige Rijswijker van zijn telefoon.

Agenten kregen de melding dat er een straatroof had plaatsgevonden op de Nieuwstraat. Het slachtoffer werd op straat aangesproken door een man met de vraag of hij kon bellen met zijn telefoon. De Rijswijker pakte zijn telefoon die door de verdachte uit zijn handen werd getrokken. De verdachte liep met de gestolen telefoon weg. Enige tijd later kwam het slachtoffer de verdachte weer tegen en probeerde de verdachte de Rijswijker nog een keer te beroven. Het slachtoffer raakte in gevecht met de verdachte waarna deze er zonder buit vandoor ging over de Raamstraat in de richting van de Gedempte Burgwal.

Signalement

Man met een getinte huidskleur tussen de 17 en 21 jaar oud. Hij is tussen 1.75 en 1.85 meter lang en was geheel in het zwart gekleed. Op zijn hoofd droeg hij een beige Gucci petje en hij had een beige Gucci tasje bij zich.

Tips? Bel de politie!

De politie doet onderzoek naar deze straatroof. Heeft u donderdagavond iets verdachts gezien, neemt u dan contact op met districtsrecherche Den Haag Centrum via 0900-8844.
(politie.nl)

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws