Aangepast zoeken

maandag 26 september 2016

Drie aanhoudingen na steekincident Werfstraat Den Haag

Den Haag - Twee mensen raakten zondag 25 september om 0.25 uur gewond bij een ruzie in de Werfstraat die uitmondde in een steekincident. De politie hield drie verdachte aan.

Een ruzie naar aanleiding van scooteroverlast mondde zondag uit in een steekincident. Hierbij raakten twee mensen gewond. Een 49-jarige Hagenaar liep meerdere steekwonden op. Ambulancepersoneel vervoerde hem naar het ziekenhuis. Een 49-jarige Haagse raakte gewond doordat zij klappen in haar gezicht had gekregen. Zij kon ter plaatse worden behandeld. De politie hield vlak na het incident in de Werfstraat een 20-jarige Hagenaar aan als verdachte. Later meldden zich aan het politiebureau nog twee mannen, 21 en 25 jaar uit Den Haag. Zij worden ook als verdachten gezien bij het steekincident. De recherche heeft het incident in onderzoek. De betrokkenheid van alle drie de verdachten wordt momenteel nog onderzocht. 

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van het steekincident? Dan heeft u misschien informatie die kan helpen bij het rechercheonderzoek. Geef deze informatie door aan de recherche van het politieteam Scheveningen via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-9000. 
(politie.nl)

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws