Aangepast zoeken

dinsdag 20 september 2016

Aanranding 30 jarige vrouw in tram Den Haag

Een nog onbekende man betastte eind mei een 30-jarige vrouw terwijl zij in een tram zaten. De Unit Zeden is op zoek naar informatie over zijn identiteit.

Update

Weet u wie deze man is die een 30 jarige vrouw betastte in de tram in Den Haag? Neem dan contact op met unit zeden van de Politie Eenheid Den Haag via nummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Omschrijving

De vrouw was op zondagochtend 22 mei op weg naar haar werk in Den Haag. Ze stapte bij het Centraal Station in tram 9 en twee haltes verder kwam er een man achter haar zitten in een verder vrijwel lege tram. Hij begon in haar nek te hijgen en vervolgens betastte hij haar. Hij kneep ook in haar borst. De vrouw schrok hier enorm van en ging in paniek ergens anders zitten. Ze is niet naar de bestuurder gegaan maar is daarna uit de tram gestapt in de hoop dat hij haar niet achterna zou komen.

Nadat de vrouw aangifte deed, heeft de recherche de beschikking gekregen over de camerabeelden uit de tram. Daarop is de man te zien op het moment dat hij de tram in komt. Hij gaat dan achter de vrouw zitten. En even later staat ze inderdaad snel op en gaat ergens anders zitten. De man blijft nog heel even zitten maar hij gaat dan al vrij snel de tram uit.

De man is eind 20 begin 30 jaar oud, licht getint, rond de 1.80 lang en hij heeft kort bruin, stekelig haar.


NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws