Aangepast zoeken

zondag 21 augustus 2016

Zwangere vrouw beroofd op Poptahof Zuid in Delft

Delft - Een zwangere vrouw werd op zaterdag 20 augustus omstreeks 20.15 uur op de Poptahof Zuid door twee onbekende mannen van haar geld beroofd. De zwangere vrouw werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer was onderweg voor een boodschap toen zij plotseling werd aangevallen door twee mannen. Ze werd hardhandig tegen de grond gewerkt en de twee daders gingen er vervolgens met haar geld vandoor. De zwangere vrouw lieten zij hulpeloos op straat achter. Het slachtoffer is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Signalement

Het gaat om twee donker getinte mannen van 16 a 17 jaar oud. Beiden hebben een normaal postuur, hebben kort zwart haar en zijn ongeveer 1.75 m lang. Een van hen droeg een rood T-shirt en een blauwe spijkerbroek en de andere een wit T-shirt en ook een blauwe spijkerbroek.
De twee gingen er samen op een fiets vandoor in de richting van de Aart van der Leeuwlaan.

Oproep getuigen

De politie startte direct een buurtonderzoek en is nog op zoek naar mensen die zaterdagavond rond 20.15 uur iets verdachts hebben gezien op de Poptahof Zuid dat mogelijk met deze straatroof te maken kan hebben. Heeft u meer informatie en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
(politie.nl)

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws