Aangepast zoeken

dinsdag 23 augustus 2016

Zaterdag 27 augustus traditionele Wim Keereweertoernooi bij SV Oosterheem

Aanstaande zaterdag zal bij SV Oosterheem het traditionele Wim Keereweertoernooi gehouden. Het toernooi gaat dit jaar haar 11e editie in en kent met ruim 7 deelnemende veteranenteams een heus record.

Het Wim Keereweertoernooi, vernoemd naar Wim Keereweer, een fantastisch man, inmiddels 78 lentes jong en  voor vrouwen nog altijd bijzondere charmant. Wim heeft nog “ouderwets” de juiste normen en waarden, is zeer begaan met de mensen om hem heen en het gezicht van SV Oosterheem, Wim belichaamt waar de geweldige club SV Oosterheem, gelegen in het Buytenpark voor staat.

Voetbal en Live muziek

Henk van Dijck, grote inspirator en organisator van het prestigieuze toernooi, is bijzonder in zijn nopjes. ,,Voorheen werd het Wim Keereweertoernooi gehouden tussen louter Zoetermeerse teams. Met vriendschappelijke contacten die we de afgelopen jaren hebben opgedaan hebben we als organisatie besloten ook teams van buiten de regio deel te laten nemen. Zo doet er dit jaar o.a. een team van SV Gouda mee en hebben we met V.V. VIOD uit Doetinchem een paar echte superboeren in huis gehaald. Verder zijn geheel volgens traditie natuurlijk ook DSO, FC Zoetermeer en de ‘Old Stars’ van de partij.”, aldus de goedlachse Henk van Dijck.”

Henk van Dijck vervolgd met groot enthousiasme zijn verhaal: ,,Alles voor het toernooi van zaterdag is weer tot in de puntjes geregeld en natuurlijk iedereen is welkom. Zowel supporters, als ook vrouwen, kinderen, oma’s,  opa’s, tantes, ooms, neven en foute nichten. Iedereen die zin heeft in een gezellige middag is van harte welkom. We hebben voor zaterdag zelfs 2 fantastische volkszangers vastgelegd die na het toernooi een ieder, onder het genot van een hapje en een drankje, zullen vermaken. Kosten noch moeite zijn gespaard”, aldus van Dijck.

Derby tussen SV Oosterheem 1 en DWO 1 voor de beker

Dat het een bijzondere dag wordt is eigenlijk alleen nog maar een formaliteit. Buiten het veteranen toernooi, dat om 12.00uur begint zijn de weersvoorspellingen bijzonder goed te noemen. Ook spelen er nog eens 9 teams bij SV Oosterheem een bekerwedstrijd. Met als klap op de vuurpijl de altijd beladen derby tussen SV Oosterheem 1 en DWO 1. Voor de organisatie en club nog een heel geregel om alles überhaupt te laten plaatsvinden, maar het is uiteindelijk gelukt. Alles staat in de startblokken voor een hele bijzondere dag.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws