Aangepast zoeken

maandag 1 augustus 2016

Vader en zoon beroofd in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie zoekt getuigen van een straatroof op zondag 31 juli in de Voorhamstraat in Zoetermeer omstreeks 19.50 uur.

Een 56-jarige man uit Zoetermeer en zijn 15-jarige zoon stonden bij hun auto, toen zij benaderd werden door twee onbekende mannen. Een van hen bedreigde het tweetal met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De daders eisten de persoonlijke bezittingen van het tweetal. Daarna renden de mannen weg richting de Van Lodensteinstraat. Daar stapten zij in een auto en reden weg richting de Van der Maasstraat. Gealarmeerde agenten zochten in de omgeving naar de verdachten, maar troffen niemand meer aan.

Signalement

Het gaat om twee licht getinte mannen van ongeveer 25 jaar oud. Beiden waren rond de 1.80m lang. Een van hen had zwart haar, een donker sikje en strakke bakkebaarden. Hij had een zonnebril op, een blauw shirt aan en droeg een spijkerbroek.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de districtsrecherche van district D via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads