Aangepast zoeken

vrijdag 5 augustus 2016

Tweede Sunset podium op CuliNESSE biedt plaats voor talenten en gevestigde regionale bands

CuliNESSE heeft dit jaar twee muziekpodia. Het welbekende hoofdpodium waar o.a. artiesten als Kensington, Rowwen Hèze, Van Dik Hout, Memphis Maniacs, Niels Geusebroek en Nielson zullen optreden. En het in 2015 geïntroduceerde Sunset podium. Waar in 2015 verschillende dj’s voor een gezellige sfeer zorgden, kiest CuliNESSE er dit jaar voor om ook op dit podium verschillende bands te programmeren. Op het Sunset podium kun je dan ook gedurende de dagen genieten van talentvolle artiesten en gevestigde regionale bands.

Op vrijdag zal tussen 17:00 en 18:30 gestart worden met T-Bagger en Riddlebox. Twee talentvolle bands uit Nieuwerkerk en Capelle aan den IJssel. Na deze nieuwe bands zal de ervaren band Greenhouse op de bühne staan. Afsluiter deze avond is een oude bekende. Coverband Colibri stond al eerder op het hoofdpodium van CuliNESSE en zal nu zorgen dat de voetjes van de vloer gaan bij het Sunset podium.

Op zaterdag zijn tussen 17:00 en 19:00, in samenwerking met Popschool Ommoord vijf talentvolle bands geprogrammeerd uit de regio, die allen een kans krijgen zich te profileren bij een groot publiek. Popschool Ommoord geeft wekelijks 800 leerlingen vanaf 5 jaar les in muziekinstrumenten, zang, DJ en bandcoaching.

‘Met dit tweede podium kunnen we aan de regio laten horen welke talenten zich dichtbij huis bevinden, een unieke kans!’ Aldus organisator Brendo Festen.

Op de zaterdag zal om 20:00 de winnares van The Voice of Holland Maan op het Sunset podium te bewonderen zijn. Maan beleefde dit jaar haar grote doorbraak, door The Voice of Holland te winnen en een enorme hit te scoren met nummer 1 dj van de wereld Hardwell. “Voor ons is Maan een voorbeeld van hoe talent kan doorbreken in Nederland, vandaar dat het super is dat zij hier op het Sunset podium komt spelen” sprak Brendo Festen.

Later op de avond zal feestband Qwark, net als zij dat al bij eerdere edities op het hoofdpodium deden, het Sunset podium plat spelen!

Voor een uitgebreid overzicht van het Sunset podium kan je een kijkje nemen op www.culinesse.nl/programma

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads