Aangepast zoeken

zondag 7 augustus 2016

Twee Zoetermeerders (16) slachtoffer van straatroof bij station Zoetermeer Centrum-West

Zoetermeer - Twee jongeren werden op zaterdag 6 augustus slachtoffer van een straatroof. Twee onbekende daders trokken hun mobiele telefoons uit de handen van de slachtoffers. Het voorval gebeurde bij het station Zoetermeer Centrum-West aan de Nederlandlaan rond 06:15 uur.

De twee daders renden weg in de richting van het tunneltje van het Buitenom, daar verloren de slachtoffers hen uit het oog. De twee slachtoffers, een jongen en een meisje van 16 jaar uit Zoetermeer raakten niet gewond. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de straatrovers. Is u iets opgevallen dat mogelijk met deze straatroof te maken heeft? Bel dan 0900-8844 of geef uw tip anoniem door bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Signalementen

Beide verdachten hadden een donkergetinte huidskleur en waren ongeveer 20 jaar oud. Een van hen was ongeveer 180-190 cm groot en had een slank en atletisch postuur. Hij droeg tijdens de beroving een donkerblauwe jas met capuchon, die hij over zijn hoofd had. De andere verdachte was langer, mogelijk 190-200 cm, en had eveneens slank en had een atletisch figuur. Hij droeg een donkere jas met capuchon.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads