Aangepast zoeken

maandag 1 augustus 2016

Twee gewonden en twee aanhoudingen na ruzie op straat in Rotterdam

Rotterdam - Agenten hielden zondagochtend twee personen aan na een ruzie aan de Gerrit Jan Mulderstraat in Rotterdam. Bij de ruzie raakte twee personen gewond, van wie een door het inslaan van een ruit. De aanleiding voor de ruzie is nog onduidelijk.

Rond 7.45 uur ontving de politie een melding dat er gestoken zou zijn aan de Gerrit Jan Mulderstraat. Toen agenten op onderzoek uit gingen, bleek dat drie gasten ruzie met elkaar hadden gehad. Twee van hen waren daarbij gewond geraakt, van wie er een een slagaderlijke bloeding had aan zijn arm. Vermoedelijk was de bloeding het gevolg van het inslaan van een ruit. De man, 33 jaar uit Rotterdam, is met spoed naar het ziekenhuis gebracht door de ambulancedienst. De andere man, 27 jaar uit Rotterdam, was licht gewond en is voor nader onderzoek ook naar het ziekenhuis vervoerd.

De agenten hielden op straat uiteindelijk een 33-jarige man uit Rotterdam aan terzake mishandeling. Een 27-jarige man uit Rotterdam die zich met het werk van de agten begon te bemoeien en zijn ID niet wilde laten zien, is ook meegenomen naar het bureau.

Wat de aanleiding is geweest van de ruzie is onduidelijk. De politie stelt een nader onderzoek in wat er precies gebeurd is.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads