Aangepast zoeken

zondag 7 augustus 2016

Stadsambassade benieuwd naar uw wens en idee

De komende Zondagen in ’t Park heeft de Stadsambassade in het Nicolaaspark een huiskamer ingericht waar iedere Zoetermeerder terecht kan om zijn of haar wensen voor de stad te vertellen.
Wat willen inwoners met de Dobbe? Wat missen we nog in de Dorpsstraat? Welke voorzieningen worden gemist? Wethouder Robin Paalvast (Cultuur en Samenspraak): “Ook dit jaar is de Zondag in ’t Park weer een succes. Er komen veel Zoetermeerders op af, dus voor de stadsambassade een mooie gelegenheid om met Zoetermeerders in gesprek te komen over wensen en ideeën voor de stad”.

Stadsambassade

De jaarlijkse Zoetermeerse Zondag in ’t Park die in de zomervakantie wordt georganiseerd heeft er dit jaar een nieuw onderdeel bij: de huiskamer van de Stadsambassade. De Stadsambassade is een initiatief van enkele ondernemers en betrokken Zoetermeerders die de ambitie hebben om Zoetermeer nog aantrekkelijker en bruisender te maken. De gemeente ondersteunt dit initiatief. Zondag 7, 14 en 21 augustus bouwt de Stadsambassade hun huiskamer op in het Nicolaaspark om Zoetermeerders te spreken over hun stad. De Stadsambassade gaat telkens op andere locaties in de stad het gesprek aan met Zoetermeerders.

Samenspraak

Zoetermeer vindt samenspraak met inwoners heel belangrijk. Wethouder Paalvast: “Het college wil zoveel mogelijk samen met inwoners beslissingen nemen over de stad. Dat betekent niet dat alle suggesties van inwoners altijd gehonoreerd kunnen worden, maar de stad is van ons allemaal en wat Zoetermeerders belangrijk vinden is voor het gemeentebestuur ook belangrijk!“. Paalvast vindt het initiatief van de Stadsambassade een goed voorbeeld van betrokken inwoners die zich inzetten voor verbeteringen in de stad. Hij hoopt dan ook dat de initiatiefnemers op veel reacties in hun huiskamer mogen rekenen.

Start

Zondag 7 augustus is wethouder Paalvast tussen 14.00 en 15.00 in de huiskamer van de Stadsambassade te vinden.  Hij hoopt daar veel Zoetermeerders te ontmoeten die met hem hun ideeën over de stad willen delen. Dit is ook de aftrap van de Stadsambassade.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads