Aangepast zoeken

maandag 29 augustus 2016

September evenementenmaand: kom met OV of fiets naar centrum Den Haag

In september zijn er traditiegetrouw veel evenementen in het centrum van Den Haag, met als grootste publiekstrekker Prinsjesdag (dinsdag 20/9). Tegelijkertijd vinden op verschillende plaatsen onderhouds- en vernieuwingswerkzaamheden plaats. Noodzakelijk om de stad aantrekkelijk en leefbaar te houden. Om de evenementen op een veilige manier door te laten gaan tijdens de werkzaamheden zijn maatregelen nodig. Het gaat dan onder meer om een aantal afsluitingen van het Lange - en Korte Voorhout. De gemeente adviseert bezoekers zoveel mogelijk per fiets of met het openbaar vervoer te komen. Automobilisten wordt aangeraden de adviesroutes op de borden boven de (snel)weg en de aanwijzingen van de verkeersregelaars te volgen.

Het Haags UIT festival, het Embassy Festival, de Antiekmarkt en Oh oh Intro; evenementen die al jaren worden georganiseerd, omdat er veel enthousiast publiek op afkomt. Ook Prinsjesdag is een jaarlijks terugkerend evenement dat door duizenden belangstellenden uit het hele land wordt bezocht.

Gedurende enkele dagen gaat het Korte Voorhout en/of het Lange Voorhout dicht voor de evenementen en werkzaamheden aan de parkeergarage Tournooiveld. De afsluitingen en omleidingen staan tijdig aangegeven. Ook worden zonodig verkeersregelaars ingezet. De binnenstad blijft uitstekend bereikbaar met bus, tram, per fiets of te voet.

Een volledig overzicht staat op www.denhaag.nl/bereikbaarheid

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws