Aangepast zoeken

vrijdag 19 augustus 2016

Reuzenrad op De Pier geopend

Scheveningen heeft er een nieuwe attractie bij. Op De Pier is het eerste reuzenrad boven zee geopend. Bezoekers hebben straks tot op 50 meter hoogte een uniek uitzicht over de kustlijn en de Haagse skyline.

Het reuzenrad heeft 36 gesloten gondels met airco. In elke gondel kunnen maximaal 6 personen. Natuurlijk kunnen bezoekers nu al genieten van een bijzonder uitzicht, maar binnenkort kunnen zij ook lunchen of dineren in het rad.

Dagelijks ritten

Een ritje met het reuzenrad duurt 20 minuten. Het rad volgt de openingstijden van de Pier en is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Daarnaast is de oude Pier is verbouwd tot een gratis toegankelijke foodboulevard met winkeltjes, bars en terrassen. Ook zijn er het hele jaar door culturele activiteiten.

Scheveningen Pier Reuzenrad (foto: Den Haag Marketing/ Maurice Haak)

Kaartverkoop

Over de kaartverkoop:
  • Kaartjes voor het reuzenrad kunnen op de kassa bij de Pier gekocht worden.
  • Reserveren is nog niet mogelijk.
  • Kaartjes kosten € 12 voor volwassenen en € 7 voor kinderen tot 12 jaar.
  • Tijdens het vuurwerkfestival gelden afwijkende prijzen.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.skyviewdepier.nl.

De Kust Gezond

Met het reuzenrad weten nog meer bezoekers Scheveningen te vinden. Het programma ‘De Kust Gezond’ van de gemeente zorgt dat ook in de toekomst Scheveningen een voorname badplaats blijft. Met meer groen en een betere kwaliteit van de buitenruimte. Zo worden de Noordelijke boulevard en de strandopgangen opgeknapt. 
(denhaag.nl)

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws