Aangepast zoeken

dinsdag 2 augustus 2016

Politie zoekt slachtoffer en getuigen straatroof 1 augustus bij randstadrailhalte Willemstraat Zoetermeer

Zoetermeer - De politie zoekt getuigen en het slachtoffer van een straatroof gepleegd op maandag 1 augustus bij de randstadrailhalte aan de Willemstraat.

Rond 20.45 uur ontving de politie een melding van een straatroof. Een onbekende man was met geweld van zijn fiets beroofd. Het slachtoffer zou tegen getuigen hebben geroepen hebben dat hij was beroofd. Getuigen zagen de verdachten daarna wegrennen en belden de politie. Gealarmeerde agenten hielden op basis van signalement vier verdachten aan van 15, 16, 17, 19 jaar oud uit Zoetermeer. Er werd ook een fiets aangetroffen die mogelijk van het slachtoffer is. De jongens zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Hun betrokkenheid wordt onderzocht.

Oproep aangever en slachtoffer

De politie komt ten eerste graag in contact met het slachtoffer. Dat betreft een blanke man met kort geknipt haar en in het donker gekleed. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken kunnen contact opnemen met de districtsrecherche aan politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads