Aangepast zoeken

donderdag 11 augustus 2016

Politie zoekt getuigen bedreiging drie mannen in Den Haag

Den Haag - De politie zoekt getuigen van een conflict tussen drie mannen waarbij op woensdagavond 10 augustus, op de Brouwersgracht, in de lucht is geschoten.

Rond 19.45 uur liep een man met een mes in zijn hand vanaf het Buitenom naar de Brouwersgracht. Op de Houtzagersbrug liep een andere man op hem af. Deze man pakte een klein, zwart wapen waarmee hij in de lucht schoot. Hierna stapte hij bij een andere man achterop een grijze scooter, waarna ze richting het Om en Bij wegreden. De man met het mes was inmiddels weggelopen in de richting van de Prinsegracht.
Politieagenten troffen niemand meer aan op de plek van het incident. De politie is op zoek naar de drie verdachten.
 

Signalementen
Man met mes; donker getint, Afrikaans uiterlijk, ongeveer 25 jaar oud, atletisch gebouwd en vrij lang postuur, kort haar, donkere kleding, kort sportief jasje, pet en een klein formaat zwarte rugtas.


Man met wapen: donker getint, Afrikaans uiterlijk, ongeveer 1.80m lang, slank figuur, ongeveer 20 jaar oud, grijs baseballjack en grijze pet.

Bestuurder scooter: donker getint, Afrikaans uiterlijk, uiterlijk 20 jaar oud, donker kort haar, forser postuur dan de andere twee mannen, donker trainingspak met oranje biezen op de mouwen.
 

Tips? Bel de politie
De recherche is zoek naar getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken of naar mensen die meer weten over de achtergrond van dit conflict. Woont u in de buurt van het incident en heeft u camerabeveiliging, dan is de recherche ook geïnteresseerd in de beelden waar de mannen mogelijk opstaan. U kunt contact opnemen met de districtsrecherche Den Haag Centrum via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via 0880-7000.

(politie.nl)

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws