Aangepast zoeken

woensdag 31 augustus 2016

Open Monumentendag 10 september: Grote boekenmarkt in de tuin van het Stadsmuseum Zoetermeer

Op 10 september is het Open Monumentendag. In de tuin van het Stadsmuseum Zoetermeer vindt een spectaculaire boekenmarkt plaats. Duizenden boeken worden voor 1 of 2 Euro verkocht.

In de prachtige tuin van het museum is op Open Monumentendag 10 september traditiegetrouw een grote boekenmarkt. Er is voor elke lees- en boekenliefhebber wel wat bij. Er zijn prachtige foto-, kunst- en documentatieboeken, maar ook thrillers, literatuur en buitenlandse romans. Ook dit jaar is er een speciale hoek voor kinderboeken. De boeken worden voor 1 of 2 Euro verkocht. De opbrengst wordt gebruikt voor het vrijwilligersbeleid van het museum. Het museum werkt met ruim 40 vrijwilligers die altijd voor het museum klaar staan.
Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen boekenliefhebbers hun slag slaan in de tuin van het museum aan de Dorpsstraat 7. Het museum is op Open Monumentendag gratis geopend. Bezoekers kunnen op het nippertje de tentoonstelling ‘Gestold geluk. Stadsouvenirs en hun verhaal’ bekijken. De zondag na Open Monumentendag is de laatste dag dat de tentoonstelling in het museum te zien is.

Open Monumentendag 10 september: Boekenmarkt van 10.00 – 16.00 uur
Stadsmuseum Zoetermeer
Dorpsstraat 7
2712 AB Zoetermeer
Tel.: 079 3164735

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws