Aangepast zoeken

woensdag 10 augustus 2016

Meerdere aanhoudingen en inbeslagname van geld en verdovende middelen na rechercheonderzoek in Den Haag

Den Haag - De aanhouding van een verdachte op donderdagavond 21 juli leidde tot meerdere resultaten binnen een rechercheonderzoek van de politie Den Haag.

Het onderzoek richtte zich op een grootschalige handel in en aanwezigheid van cocaïne. Een aantal personen werd daarbij intensief door de politie in de gaten gehouden. Hierbij werd op donderdagavond 21 juli bij een woning in Den Haag gezien dat een tas aan een man in een auto werd overgedragen. De auto reed hierna weg. Een surveillance eenheid controleerde daaropvolgend op de Hans Lodeizenstraat de auto van de ontvanger en trof daarbij vijf kilogram cocaïne aan. De verdachte, een 28-jarige inwoner van Utrecht, probeerde nog te vluchten, maar werd vrijwel direct hierna aangehouden door de agenten.

Doorzoekingen en aanhoudingen

Na de autocontrole doorzocht de recherche twee woningen in Den Haag. In de woning van waaruit de cocaïne werd overgedragen aan de verdachte in de auto vonden rechercheurs op zolder 114 kilogram cocaïne. De verdovende middelen zaten in een koffer en een aantal 'bigshoppers’. In de woning werd de 46-jarige bewoner aangehouden.

In de woning van de leverancier van de cocaïne namen rechercheurs een geldbedrag van 371.000 euro en 19 kilo hasj in beslag. Hier werd de 35-jarige bewoner aangehouden.


De 46-jarige en 28-jarige verdachten zitten nog vast. De recherche sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads