Aangepast zoeken

dinsdag 23 augustus 2016

Meer dan 150 gratis voorstellingen tijdens het Haags UIT Festival

Met onder anderen Paul de Munnik, Tim Knol, Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop, Marcel de Groot, Mini en Maxi, Akua Naru, De Grote Kunstshow, Abigail Martina, Samir Calixto en veel meer!
Het Haags UIT Festival is groter dan ooit! Tijdens de UIT Nach op zaterdagavond 3 september bezoek je meer dan 50 gratis voorstellingen en activiteiten op 17 podia in Den Haag. Op zondag 4 september zijn er op 13 locaties in de Haagse binnenstad in totaal ruim 100 voorstellingen te zien. Allemaal gratis! Ook de Cultuurmarkt wordt weer heel gezellig: meer dan 100 culturele instellingen presenteren zichzelf en je kunt zoals elk jaar alvast je tickets voor het nieuwe seizoen kopen met mooie kortingen. 

Zaterdag 3 september: UIT NachWethouder Joris Wijsmuller opent deze eerste editie van de UIT Nach – om 20.00 uur op het Lange Voorhout. Deze centrale festivallocatie is de ideale start van je avond uit met muziek op een intiem podium en lekkere hapjes en drankjes. Pak je de gratis pendelbus naar de Haagse podia? Op het Lange Voorhout kun je opstappen en overstappen op een andere route. Beleef een avond vol muziek, theater, dans, acrobatiek en comedy! Voor ieder wat wils.

Zondag 4 september: Cultuurmarkt en voorstellingenDit cultuurweekend is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de Cultuurmarkt op het Lange Voorhout en de vele optredens op de binnen- en buitenpodia op zondag 4 september. Er is verrassend straattheater, muziek, dans, cabaret, toneel en een markt vol informatie over en kortingskaarten voor het aankomende seizoen. Hiermee wordt het nieuwe culturele seizoen in Den Haag weer officieel geopend!

Programma 2016Met meer dan 150 gratis voorstellingen is het nog lastig kiezen. Kijk daarom alvast op de website: het actuele programmaoverzicht met achtergrondinformatie vind je op www.haagsuitfestival.nl. Of bekijk de programmafolder die vanaf 23 augustus verkrijgbaar is bij de deelnemende podia. 

Zaterdag 3 september: Embassy FestivalBezoek op zaterdag 3 september van 12.00 tot 20.00 uur ook het Embassy Festival op het Lange Voorhout en maak een ontdekkingsreis door meer dan 30 landen in één dag. Gratis toegankelijk! Ambassades presenteren hun land met speciale producten, dans en muziek. www.embassyfestival.com. Na het Embassy Festival ben je meteen op de juiste plek voor de UIT Nach en is jouw culturele totaalbeleving in het eerste weekend van september compleet!

Haags UIT Festival 2016
Zaterdag 3 september: UIT Nach
Centrale opstapplaats Lange Voorhout open om 19.00 uur
Theaters en podia open om 20.00 uur
Zondag 4 september: Cultuurmarkt en live optredens op binnen- en buitenpodiaCultuurmarkt Lange Voorhout en live optredens in de binnenstad vanaf 12.00 uur

Alle ontwikkelingen volgen? 
www.haagsuitfestival.nl // www.facebook.com/haagsuitfestival

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws