Aangepast zoeken

zaterdag 13 augustus 2016

Man gewond na mishandeling in Den Haag

Den Haag - De politie zoekt getuigen van de mishandeling van een man op vrijdagmiddag 12 augustus op het Paletplein.

Getuigen maakten om 17.45 uur melding van een mishandeling op het Paletplein waarbij iemand gewond was geraakt. Politieagenten troffen het slachtoffer met een hoofdwond, liggend op de grond aan. Hij bleek kort daarvoor te zijn aangevallen door onder andere een jongen met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Deze verdachte was gekleed in grijze sportkleding met een geel vest en heeft een gedeeltelijk opgeschoren kapsel. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis.

Ruzie

De verdachte maakte deel uit van een groep jongens, in de leeftijd van rond de 20 jaar, die kort daarvoor ruzie zocht met het slachtoffer bij de voetbalkooi op de Delftselaan. Het slachtoffer liep hierna door richting Paletplein, terwijl zich ondertussen nog enkele jongens bij de groep voegden. Twee van de verdachten verplaatsten zich op scooters. Op het Paletplein is het slachtoffer dusdanig mishandeld door de groep van ongeveer acht personen, dat hij even het bewustzijn verloor.

Tips? Bel de politie

Bent u getuige geweest van de mishandeling of van de eerdere ruzie tussen het slachtoffer en de groep bij de voetbalkooi, dan komt de recherche graag met u in contact via 0900-8844. Anoniem uw verhaal vertellen, kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
(politie.nl)

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws