Aangepast zoeken

woensdag 31 augustus 2016

Jumbo winkel aan Oosterheemplein Zoetermeer ondergaat een complete metamorfose

Feestelijke heropening op woensdag 28 september

De Jumbo winkel aan het Oosterheemplein 548 in Zoetermeer ondergaat een complete metamorfose. De winkel sluit op dinsdag 13 september haar deuren. Vanaf woensdag 28 september zijn inwoners van Zoetermeer en omgeving weer welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Jumbo nodigt iedereen dan graag uit voor de feestelijke opening om 09.00 uur. De eerste 150 klanten worden ontvangen met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zondag 2 oktober.

In 2012 opende Jumbo haar 300ste winkel in het winkelcentrum Oosterheemplein in Zoetermeer. Nu is het weer tijd voor een complete vernieuwing, waarbij de winkel wordt voorzien van de laatste uitganspunten van de Jumbo formule. Na de verbouwing is de winkel met ruim 400 vierkante meter groter en biedt de nieuwe Jumbo winkel ruim 1200 vierkante meter winkelplezier.

Uitgebreider assortiment
Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een nóg groter en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Het paradepaardje is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood, Hollandse en (buitenlandse) kazen. Voor de liefhebbers is er ook verse sushi verkrijgbaar. In de nieuwe Jumbo winkel gaan medewerkers verse pizza’s maken die klanten thuis kunnen afbakken. Daarnaast krijgt de slagerij een grill-afdeling voor vers gegrild vlees. Tevens kunnen klanten zelf een bakje met verschillende diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Ook wordt het biologische, het Surinaams en het Hindoestaans assortiment uitgebreid. De winkel beschikt over een eigen kinderhoek.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan het Meeuwenveld 8 en aan de Groenblauwlaan 109 in Zoetermeer.

Trots
Filiaalmanager Sander Schröder is trots: “Het wordt een prachtige winkel. Ik kijk ernaar uit om inwoners van Zoetermeer en omgeving hier te verwelkomen. Uiteraard gaan we ook in de verbouwde winkel weer verder met streven naar 100% klanttevredenheid door middel van de unieke Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. We merken dat klanten Jumbo als prettig ervaren, dat kan na de verbouwing alleen maar nóg beter worden. Niet voor niets is Jumbo door Gfk deze zomer alweer voor de zestiende keer uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.”

Zelfscan
De zelfscan wordt verplaatst naar de servicebalie, zodat klanten beter worden geholpen. De zelfscan is een uniek systeem, waarmee klanten straks hun boodschappen zelf scannen. “Dit scheelt klanten van Jumbo tijd én het is gemakkelijk, omdat ze tijdens het winkelen al boodschappen kunnen inpakken in een krat of tas. Bij de speciale zelfscan kassa kan men bij een caissière in een handomdraai afrekenen. Zo blijft het persoonlijk contact, dat we bij Jumbo zo belangrijk vinden, behouden”, legt filiaalmanager Sander Schröder uit. “Bovendien toont de handscanner een overzicht van het totaalbedrag van de aankopen.”

7 Zekerheden
Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “Door deze verbouwing kunnen we onze klanten nog beter tot dienst zijn. Onze service gaat altijd net een stapje verder. Dit kunnen we alleen waarmaken met de hulp en inzet van onze medewerkers. Zij werken allemaal volgens de 7 Zekerheden van Jumbo. Dit zijn garanties waar onze klanten iedere dag op kunnen rekenen. Zo garanderen we dat klanten bij Jumbo snel en efficiënt boodschappen kunnen doen. Is een klant bijvoorbeeld de vierde wachtende in de rij en kan er nog een kassa bij? Dan krijgt de klant de boodschappen gratis.”

Bekende gezichten
In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door vertrouwde gezichten. Daarnaast wordt het team uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws